Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει στο EUvsVirus Hackathon της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με μεγάλη χαρά, και εμείς ως Δήμος Τρίπολης συμμετέχουμε στο #EUvsVirus Hackathon της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μεταξύ 24-26 Απριλίου.

Η σύμβουλος ευρωπαϊκών υποθέσεων του δημάρχου,@Zoe Mylona θα συμμετάσχει στις ομάδες για θέματα υγείας ως #mentor από την ιδιότητά της ως συμβούλου ψυχικής υγείας.

Ο σύμβουλος του δημάρχου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου (Έξυπνες πόλεις & Τεχνητή Νοημοσύνη) @Vaggelis Vlachos θα συμμετέχει ως #problemsolver στις ομάδες τεχνολογικών λύσεων.

Η Ζωή Μυλωνά θα «χακάρει» μέσω της συμβολής της στην ομάδα ψυχικής υγείας που θα επεξεργαστεί τη διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και άλλα ζητήματα ψυχικής υγείας μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα «χακάρει» μέσω της παρουσίασης του Bluetooth Low Energy to Internet gateway, μιας εφαρμογής παρακολούθησης, καταγραφής, ανάλυσης και ειδοποίησης σε πραγματικό χρόνο τιμών κορεσμού οξυγόνου και καρδιακού ρυθμού σε ασθενείς με υποψία κορωνοϊού.

Καλή τύχη στο Δήμο Τρίπολης! Καλή τύχη στους συμβούλους!

Καλή τύχη σε όλους τους επαγγελματίες του Hackathon που αφιερώνουν το χρόνο, την ενέργεια, τις δεξιότητες και τον ενθουσιασμό τους για αυτήν την τεράστια πρωτοβουλία! #HacktheCrisis #EUSolidarity #StrongerTogether #TogetherWeCan #HackforEurope #Tripolis 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.