Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Τριπολίτης "Εκπε" και η "Αμερική" των Pixel (video)

Ενα δικό μας παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική και σίγουρα μας θέλει στο πλευρό του...

Ο Μαρίνος Κοντός, ή αλλιώς ονομαζόμενος καλλιτεχνικά  ως "Ekpe" (προφορά ΕΚΠΕ), είναι μουσικός που ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα με καταγωγή από τη Τρίπολη και αποτελεί μέλος του rap group Pixel. 

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που τα μουσικά του ακούσματα και επιρροές  εκτείνονται απ’το Rap - Trap μέχρι το Pop και το R&B. 

Η μουσική του έχει ισχυρά τα στοιχεία της μελωδίας, του νοήματος και της αυθεντικότητας, καθώς όπως υποστηρίζει: "το να είσαι αυθεντικός είναι το καλύτερο marketing".

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του album στο Youtube με τίτλο "Αμερική" πρόκειται για δουλειά που αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι που είχε "στη χώρα των ευκαιριών". 

Το album προσφέρει δυνατές εικόνες και μοναδικές μελωδίες που κάνουν το άκουσμα του ένα ευχάριστο ταξίδι. Η μίξη και το master του δίσκου έγιναν από τον Θοδωρή Γιάννο, η επιμέλεια της παραγωγής στο κομμάτι εν ονόματι "Πίσω" έγινε από τον Τσιράκη Μαρίνο και το artwork του δίσκου από το Γρηγόρη Μιλόβι.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.