Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πολιτιστικό καλοκαίρι στο πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου

Διαβάστε τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Αγιοκωνσταντινιωτών Μαντινείας, διοργανώνει σήμερα Τετάρτη (15/07/2020) και ώρα 6:30 μ.μ., στο Πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, την εκδήλωση "Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη".

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Μανωλόπουλος Βασίλης του Γεωργίου, ο δεκατριάχρονος μαθητής της Β΄ Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, θα παρουσιάσει την 2η ατομική έκθεση του «Σαv έφηβος πια …. καλλιτεχνώ», με πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει. Επίσης, o Βασίλης έχει ζωγραφίσει σκίτσα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να χρωματίσουν οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

Το Σωματείο Άρτεμις με προπονητή τον κ. Αθανάσιο Μπέλλο, Πανελληνιονίκη στο  Ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και διακριθέντα στο Ομαδικό, ο οποίος θα μας γνωρίσει το άθλημα της Τοξοβολίας και οι επισκέπτες (μικροί και μεγάλοι) θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή μαζί του.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου, θα μας διασκεδάσει με ποδηλατικές δεξιοτεχνίες και θα διοργανώσει παιχνίδια και δοκιμασίες για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης του τοπικού τμήματος Τρίπολης, με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Παπαθανασόπουλο και την ομάδα του, θα πραγματοποιήσουν δράσεις απασχολώντας μας δημιουργικά.

Το Γυμναστήριο Star Fitness Ίριδα θα κλείσει τη βραδιά παρουσιάζοντας μας χορογραφίες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.