Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τζιούμης: Να αναδείξουμε όλα τα όμορφα σημεία του δήμου μας

Στο Πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου βρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης.

Την εκδήλωση "Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το απόγευμα της Τετάρτης (15/7/2020).

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Αγιοκωνσταντινιωτών Μαντινείας.

Ο 13χρονος μαθητής Μανωλόπουλος Βασίλης του Γεωργίου, παρουσίασε την 2η ατομική έκθεση του «Σαv έφηβος πια …. καλλιτεχνώ».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Σωματείο Άρτεμις με προπονητή τον κ. Αθανάσιο Μπέλλο, Πανελληνιονίκη στο  Ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και διακριθέντα στο Ομαδικό, η ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης του τοπικού τμήματος Τρίπολης, με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Παπαθανασόπουλο και την ομάδα του και το Γυμναστήριο Star Fitness Ίριδα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης ξεναγήθηκε στην έκθεση και τόνισε ότι ο 13χρονος Βασίλης Μανωλόπουλος είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ενώ του ευχήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος. Επίσης, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρουμε τους πολίτες και λίγο έξω από την πόλη της Τρίπολης. Έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι, μέσα στο πλαίσιο πάντα που ορίζουν οι περιορισμοί, λόγω της πανδημίας» υπογράμμισε ο κ. Τζιούμης, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή στοχεύει να αναδείξει τα προάστια της πόλης και όλα τα όμορφα σημεία που έχει συνολικά ο Δήμος Τρίπολης.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Καρούντζου, Γιώργος Λαγός και Αλέκος Κανελλόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Γεωργία Παναγοπούλου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Ηλίας Κούρος και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ, Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.