Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Νυχτερινή ανάβαση με αυγουστιάτικη πανσέληνο

Η καλύτερη πρόταση από τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων.

Άραγε ποιος  από εμάς έχει ποτέ αγναντέψει τη πόλη μας και το Μαντινειακό οροπέδιο περιτριγυρισμένο από τον Κτενιά, το Αρτεμίσιο, το Λύρκειο, το Τραχύ, τα βουναλάκια του Αγιοδημητράκου, της Ανάληψης, του Αγιοθόδωρα και τα Τρίκορφα και όλα αυτά λουσμένα στο φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού;

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.), δίνει την ευκαιρία σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν, να απολαύσουν την παραπάνω εικόνα, την προσεχή Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, με μια ανάβαση στην κοντινότερη στην Τρίπολη ψηλή κορφή του ορεινού όγκου του Μαινάλου, την Επάνω Χρέπα (υψόμετρο 1559 μ.). 

Θα ξεκινήσουμε την πορεία μας από τη Μονή Επάνω Χρέπας (υψόμετρο 1278 μ.) και μετά από περίπου μία ώρα θα φτάσουμε στη κορφή Επάνω Χρέπα. 

Από κει θα παρακολουθήσουμε την ανατολή της πανσελήνου και θα αφήσουμε το βλέμμα μας να πλανηθεί στο πανόραμα που θα μας περιβάλλει. Χορτασμένοι από εικόνες, μυρωδιές και νυχτερινούς ήχους, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Μετάβαση στη Μονή Επάνω Χρέπας με ιδιωτικά οχήματα και έναρξη της πορείας στις 19:30. Απαραίτητα τα ορειβατικά μποτάκια, νερό, φακός (κατά προτίμηση κεφαλής) και αντιανεμικό.

Πληροφορίες στα γραφεία του Σ.Α.Ο.Ο. Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710-234980 (βραδινές ώρες) e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.