Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πανσέληνος: Ανοιχτά για το κοινό μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Απόψε Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.

Το φεγγάρι της Μουρούνας ή του Οξύρυγχου ή αλλιώς η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος κάθε χρόνο συνοδεύεται με ανάλογες εκδηλώσεις. Φέτος το υπουργείο εμπνέεται από τους 25 αιώνες μετά τους Περσικούς πολέμους και συγκεκριμένα από την Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Το θέμα της αφίσας είναι οι Θερμοπύλες, ο λόφος του Κολωνού στο Καλλίδρομο Όρος.

Απόψε Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία στο κοινό με ελεύθερη είσοδο. Το φεγγάρι της Μουρούνας ή του Οξύρυγχου ή αλλιώς η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος κάθε χρόνο συνοδεύεται με ανάλογες εκδηλώσεις. Φέτος το υπουργείο εμπνέεται από τους 25 αιώνες μετά τους Περσικούς πολέμους και συγκεκριμένα από την Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Το θέμα της αφίσας είναι οι Θερμοπύλες, ο λόφος του Κολωνού στο Καλλίδρομο Όρος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.