Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις του "Φεστιβάλ Ασέας"

Εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

Για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και μπροστά στον κίνδυνο πρόκλησης συνωστισμού, ακυρώθηκε  η συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη "Ο Γκάτσος που αγάπησα" που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Ασέα, λόγω της πανδημίας,

Πιο συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ Ασέας το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Τρίπολης, με παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα με τίτλο «Η Αντοχή του Δημοτικού Τραγουδιού» και ακολούθως συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη που θα ερμήνευαν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ασεατών και τη συνδιοργάνωση ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.