Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Βάκχες" στη Μεγαλόπολη με αυστηρές οδηγίες ασφαλείας

«Βάκχες» από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης.

To σχετικό Δελτίου Τύπου αναφέρει:

Στο πλαίσιο του νέου θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης – υπό την εποπτεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε συνεργασία με την Εφορεία μας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης – η παρουσίαση του έργου«Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή.

Στο πλαίσιο του νέου αυτού θεσμού, δίνεται η δυνατότητα ανάδειξης και αξιοποίησης του μνημειακού πλούτου της Ελλάδας μέσα από τη σύζευξή του με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία. Η είσοδος στο αρχαιολογικό χώρο είναι δωρεάν. Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης, η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά από τον ιστότοπο https :// digitalculture . gov . gr /. Ώρα έναρξης παράστασης: 19.00. Προσέλευση των θεατών το αργότερο έως τις 18.30.

Εφιστούμε την προσοχή στην τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν από το φυλακτικό προσωπικό του αρχαιολογικού χώρου και από τους συντονιστές της θεατρικής παράστασης, με σεβασμό στα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του COVID – 19 και ιδίως στη χρήση μη ιατρικής μάσκας εντός του αρχαιολογικού χώρου.

Σας περιμένουμε! 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.