Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τεγέα: Θεατρικό Εργαστήρι από το Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλου

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Το «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΗΛ Ν. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΙΟΧΑΛΚΟ» γνωστοποιεί ότι το Σεπτέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει τη λειτουργία ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Κύριος σκοπός του εργαστηρίου είναι η συνεισφορά στη θεατρική παιδεία των κατοίκων της Τεγέας και της ευρύτερης περιοχής, και παράλληλα η δημιουργία μιας θεατρικής ομάδας που θα πραγματοποιεί θεατρικές παραστάσεις. Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει και εισηγήσεις από καταξιωμένους συντελεστές του χώρου (σκηνοθεσία, σκηνογραφία, φωτισμός, ενδυματολογία, κτλ).

 

Η δράση θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 18.00-20.00 στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας.

Εισηγητές εργαστηρίου:Γιώργος Κωτσιόπουλος και Γιώργος Ηλιόπουλος.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την 18η Σεπτεμβρίου 2020, μπορούν να υποβάλουν ενήλικες και μαθητές 15 ετών και άνω- οι ανήλικοι με τη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και της τήρησης των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό Covid-19, θα δοθεί προτεραιότητα στους κατοίκους της Τεγέας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Τριαντάφυλλη Σωτηροπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταδίου Τεγέας, στα τηλέφωνα: 2710- 557111, 2710 556835 & 6974-404524.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.