Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δήμος Τρίπολης: "Μετακινήσου υπεύθυνα!"

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει στην εκστρατεία ECOMOBILITY «Οικολογική Μετακίνηση» η οποία διοργανώνεται για 16η συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συστράτευση σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών. 

Το θέμα που επιλέχθηκε για το 2020 είναι «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για Όλους»  (Zero-emission mobility for all) και το σύνθημα «Μετακινήσου υπεύθυνα!» 

Ο Δήμος Τρίπολης  συνδυάζει τη δράση «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για Όλους»  με το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» το οποίο προωθεί τη μετάβαση στην κινητικότητα των χαμηλών εκπομπών, όπως έχει αποτυπωθεί στο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, καθώς και στην Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τίτλο «Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την κινητικότητα των χαμηλών εκπομπών». 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.