Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στην Τρίπολη

Στον πεζόδρομο της Νεομάρτυρος Δημητρίου 6.

Η φωτογραφική Ομάδα 5ΕΝΤΕ διοργανώνει υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στην Τρίπολη, στον πεζόδρομο της Νεομάρτυρος Δημητρίου 6.

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε τα έργα των μελών της Ομάδας που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των φωτογραφικών μαθημάτων της περιόδου 2019 – 2020. Υπεύθυνος για την οργάνωση και την εισήγηση των μαθημάτων ήταν ο Γιώργος Καραγιάννης.

Μέσα από τις διαφορετικές φωτογραφικές προσεγγίσεις των συμμετεχόντων παρουσιάζεται  μια θέαση της αστικής τοπιογραφίας της πόλης και των προαστίων της που καλεί τον θεατή σε ένα παιχνίδι αναγνώρισης και ταυτοποίησης εικόνων της καθημερινότητας έτσι όπως έχουν παρουσιαστεί ή (και) μετασχηματιστεί από την ευαισθησία, την αντίληψη και την οπτική των φωτογράφων για τον κόσμο και τη ζωή! 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 στις 21:00

Φωτογραφίες εκθέτουν οι:

Αρτόπουλος Χρήστος

Καραγιάννης Γιώργος

Καραγιάννης Δήμος

Κούλη Δέσποινα

Κουτσοπανάγου Μιλένα

Κουτρουμπή Χριστίνα

Μαρτζούκου Μαντώ

Μπαρούφης Κωνσταντίνος

Μπλιάμπλιας Δημήτρης

Μυλωνάς Γιάννης     

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 14:00 & 17:00-22:00

Παρακαλούνται οι επισκέπτες να τηρήσουν τους κανόνες προφύλαξης και προστασίας έναντι του Covid-19.

Πληροφορίες: 6972582918

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.