Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Καρύταινα: Αποκαταστάθηκε η στέγη στο αρχοντικό Δημητρακόπουλου

Προγραμματισμός των επόμενων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου.

Παραλήφθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το έργο αποκατάστασης της στέγης του διατηρητέου αρχοντικού του μεγάλου νομικού Νικολάου Δημητρακόπουλου, στην Καρύταινα, το οποίο ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Την Καρύταινα επισκέφθηκαν επίσης χθες και επιθεώρησαν το ολοκληρωμένο έργο της αποκατάστασης της στέγης, ο διευθυντής και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νεωτέρων Μνημείων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παναγιωτουνάκος αντίστοιχα.

Τα εν λόγω υπηρεσιακά στελέχη, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, είχαν εξ άλλου συνάντηση και με τον  μηχανικό Γιώργο Αδαμόπουλο, πρόεδρο του Συλλόγου Καρυτινών Αθήνας και Πειραιά "Θ. Κολοκοτρώνης" -ο οποίος από κοινού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου συγχρηματοδότησαν το συγκεκριμένο έργο. 

Στη συνάντηση αυτή έγιναν διαβουλεύσεις και δόθηκαν οδηγίες προς τον εν λόγω σύλλογο σχετικά με τις  επόμενες  εργασίες που στο άμεσο μέλλον πρέπει να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν στο αρχοντικό Δημητρακόπουλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.