Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Πρόσκληση στολισμού των Δέντρων Αισιοδοξίας (vd)

Προσφορές στο Σπίτι της Αγάπης.

Τις ευχές της για καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία δίνει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου και απευθύνει κάλεσμα για το στολισμό των Δέντρων Αισιοδοξίας, αλλά και για προσφορές στο Σπίτι της Αγάπης.

Ειδικότερα, η κυρία Καρούντζου, αναφέρει: "Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2021, δημιουργικό και αισιόδοξο. Ούτως ή άλλως, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι στη σημερινή εποχή και πάντα να έχουμε θετική αύρα στην καρδιά και στην ψυχή μας.

Γι' αυτό κι εμείς, ως Δήμος Τρίπολης, αποφασίσαμε να στολίσουμε τρία Δέντρα Αισιοδοξίας μαζί με τα παιδιά μας. Ο Δήμος έχει ετοιμάσει, σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων, μια εκπομπή που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 19/12/2020, στις 12.00 το μεσημέρι, μέσα από το site και από τα social media του Δήμου Τρίπολης.

Στο διαδικτυακό εργαστήρι θα παρακολουθήσετε πως φτιάχνατε μια Χριστουγεννιάτική μπάλα και μετά τα παιδάκια θα έρχονται να στολίσουν τα δέντρα κάτω από το στέγαστρο της Πλατείας Πετρινού.

Μην ξεχνάμε ότι δίπλα θα υπάρχει το Σπίτι της Αγάπης, για συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι έχει να προσφέρει από το περίσσευμα του, για να δοθούν στις οικογένειες και τα παιδιά έχουν ανάγκη."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.