Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κατασκεύασε το χριστουγεννιάτικο στολίδι "Αισιοδοξίας", μαζί με τους Προσκόπους!

Ο Δήμος Τρίπολης και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, σας προσκαλούν στο διαδικτυακό εργαστήρι «Κατασκευής Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού Αισιοδοξίας».

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, συντονιστείτε στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Τρίπολης… Εκεί, οι Ενήλικοι Εθελοντές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης, θα μοιραστούν μαζί σας έξυπνες και οικονομικές ιδέες, έτσι ώστε, οι μικροί μας φίλοι να μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα «Στολίδι αισιοδοξίας», το οποίο θα συμβάλει στη ζεστή – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης μας!

Με πολύ κέφι και ιδιαίτερα tips, αλλά κυρίως με πολύ αισιοδοξία για το 2021, κατασκευάζουμε στολίδια μαζί με τους Προσκόπους, τα οποία θα διακοσμήσουν τα τρία (3) «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Αισιοδοξίας» της πλατείας Πετρινού, κάτω από το στέγαστρο.

Φτιάξε το στολίδι σου μαζί με του Προσκόπους, τοποθέτησέ το στα υποδεικνυόμενα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στείλε τη φωτογραφία σου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Δήμου μας  στο  dimos@tripolis και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Τα παιδιά της πόλης μας, με τα «Στολίδια Αισιοδοξίας», ας δώσουν το μήνυμα της Νέας Χρονιάς!

Να σημειωθεί  ότι η μαγνητοσκόπηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από το «ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ».

Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί το 3ο Σύστημα Προσκόπων για την προσφορά της δωρεά δράσης.

Ελένη Ξ. Καρούντζου

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.