Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Στολίδια Αισιοδοξίας" για τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα της Τρίπολης (vid)

Ο Δήμος Τρίπολης και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, οργάνωσαν το διαδικτυακό εργαστήρι «Κατασκευής Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού Αισιοδοξίας».

Στο βίντεο, οι Ενήλικοι Εθελοντές του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης, μοιράζομται μαζί μας έξυπνες και οικονομικές ιδέες, έτσι ώστε, οι μικροί μας φίλοι να μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα «Στολίδι αισιοδοξίας», το οποίο θα συμβάλει στη ζεστή – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης μας!

Με πολύ κέφι και ιδιαίτερα tips, αλλά κυρίως με πολύ αισιοδοξία για το 2021, κατασκευάζουμε στολίδια μαζί με τους Προσκόπους, τα οποία θα διακοσμήσουν τα τρία (3) «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Αισιοδοξίας» της πλατείας Πετρινού, κάτω από το στέγαστρο.

Φτιάξε το στολίδι σου μαζί με του Προσκόπους, τοποθέτησέ το στα υποδεικνυόμενα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στείλε τη φωτογραφία σου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Δήμου μας  στο  dimos@tripolis και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Τα παιδιά της πόλης μας, με τα «Στολίδια Αισιοδοξίας», ας δώσουν το μήνυμα της Νέας Χρονιάς!

Να σημειωθεί  ότι η μαγνητοσκόπηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν από το «ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ».

Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί το 3ο Σύστημα Προσκόπων για την προσφορά της δωρεά δράσης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.