Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Από την Εφορεία Αρκαδίας στα ηνία του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Η Αννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, αναλαμβάνει διευθύντρια στο πρώτο τη τάξει μουσείο της χώρας.

Η κα Καραπαναγιώτου, που παράλληλα είναι και διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας, αναλαμβάνει μετά τη συνταξιοδότηση της Μαρίας Λαγογιάννη και την αποχώρησή της από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας, η  Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου μεταβαίνει από το μικρό -αλλά βραβευμένο το 2016 από το European Museum Forum- μουσείο στο πρώτο τη τάξει μουσείο της χώρας. 

Είτε ως αναπληρώτρια διευθύντρια είτε ως εκτελούσα χρέη διευθύντριας η  Άννα - Βασιλική Καραπαναγιώτου οδεύει στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην περίοδο της μετάβασής του από δημόσιο μουσείο σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.