Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ξεκίνησε το Πατρινό Καρναβάλι: Διαδικτυακά οι εκδηλώσεις

Πώς συνδεόμαστε για την τελετή έναρξης

Σε ρυθμούς καρναβαλιού από σήμερα η Πάτρα, με μέτρα όμως, χωρίς κόσμο λόγω πανδημίας και μετάδοση των εκδηλώσεων μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου.

Το λάβαρο του καρναβαλιού της Πάτρας

Mε μια σεμνή τελετή και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποστάσεων λόγω covid19 αλλά με πολύ ιδιαίτερες και πρωτότυπες καρναβαλικές πινελιές πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο Πατρών σηματοδοτώντας την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Σε καρναβαλικούς εορταστικούς ρυθμούς συντονίστηκε η πόλη από το πρωί του Σαββάτου με τα μεγάφωνα να εκπέμπουν καρναβαλικούς ρυθμούς και τραγούδια και την πομπή του μουσικού άρματος και του τελάλη (φέτος στον διπλό ρόλο, δυο τελάληδες, η Μαρία Αγουρίδη και ο Γιώργος Λογαράς), που μετέφερε το χαρμόσυνο μήνυμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.