Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Χορωδία Τρίπολης: Συμπληρώθηκε το 9μελές νέο Δ.Σ.

Στην Κηφισιά εφέτος το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών.

Με την είσοδο τριών νέων Μελών, από τα Kαλλιτεχνικά, του Γιατρού Συμεώνος Τσίντζου, της Δασκάλας Ξανθιάννας Πιερρακέα και της Ελένης Θεοδωρακοπούλου- Καραλή, που αναλαμβάνουν αντίστοιχες εφορίες τμημάτων και αντικειμένων, συμπληρώθηκε το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που προέκυψε από τις φθινοπωρινές εκλογές του Καλλιτεχνικού σωματείου, και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Το Νέο Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανανεώνει, ασυζητητί, και με πολλές ευχαριστίες για την εθελοντική, ποιοτική και υπεύθυνη δουλειά που προσφέρουν, τη θητεία των Μαέστρων- Εκπαιδευτικών: 

Αμαλίας Γούλα (Μικτή Χορωδία), 

Ελένης Αλεξοπούλου ( La vita και "Σκαθάρια") και 

Διονύση Καραφωτιά (" Σπουργίτια").

Το Νέο Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απευθύνει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στο Δήμο Τρίπολης και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη, για την παραχώρηση του άνω ορόφου του παλιού Δημαρχείου, προκειμένου να χρησιμοποιείται ως εντευκτήρια του Καλλιτεχνικού σωματείου και ως χώρος προβών...

Τελικά, το 20ό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ θα πραγματοποιήσει η Χορωδία "ΚΗΦΙΣΙΑ '37" σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κηφισιάς, το 3ήμερο 13, 14 και 15 Μάη 2022, κατά τη Γιορτή των Ανθεστηρίων Κηφισιάς! 

Θυμίζουμε ότι την ιδέα και την πατρότητα του ΠΑ. ΣΥ. ΧΟ έχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποιώντας το 1ο ΠΑ.ΣΥ.ΧΟ. στην Τρίπολη το 1990!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.