Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οσα έζησε ο street artist, Same84, στο Λεωνίδιο

Καλλιτεχνικό οδοιπορικό στην πρωτεύουσα της Κυνουρίας.

Η πιο rock ταξιδιωτική εκπομπή στη σκιά του κόκκινου βράχου: «Τέχνη του Δρόμου», επεισόδιο δεύτερο, σ’ ένα καλλιτεχνικό οδοιπορικό στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην ΕΡΤ3, ο αγαπημένος Έλληνας street artist, Same84, επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Κυνουρίας, με σκοπό να αιχμαλωτίσει την «ψυχή» του τόπου για να την αποτυπώσει σ’ ένα καλαίσθητο graffiti.

Απόκρημνα σπήλαια, παλιά αρχοντικά, θρύλοι, αερόστατα, ο επιβλητικός κόκκινος βράχος κι ίσως η αρχαιότερη ομιλούμενη διάλεκτος, τα τσακώνικα, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ακολουθούμε τον καλλιτέχνη σε κάθε στάδιο έμπνευσης κι εκτέλεσης του έργου του, καθώς το Λεωνίδιο τού αποκαλύπτει τα μυστικά του. Κάθε εμπειρία που συλλέγει ο Same84 με το φως της μέρας, μετασχηματίζεται το σούρουπο σε σχέδια και χρώματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.