Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

36ο πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού (PHOTOS)

Οδοιπόροι από όλη την Ελλάδα έκαναν την μαγευτική εκδρομή στην φύση!



Κάποιοι έφτασαν με το τρενάκι στην Ζαχλωρού, κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν από Διακοπτό, ενώ όλοι θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή…


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το 36ο πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού.


Το 36ο πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού είναι μια γιορτή για τους οδοιπόρους όλης της Ελλάδας, που έδωσαν ραντεβού στα ορεινά της Αχαΐας.


Το "πέρασμα" πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1980 και φέτος υπήρχε μια πιο εορταστική διάθεση, αφού συμπίπτει η κατάβαση με τα 120 χρόνια του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου!


Η κατάβαση, ακολουθώντας τις γραμμές του οδοντωτού, έγινε από πολλούς εκδρομείς και περπατητές.


Πολλοί ήταν αυτοί που διέσχισαν το Ευρωπαϊκό μονοπάτι. Η ομορφιά της διαδρομής ήταν αυτή που μάγεψε τους επισκέπτες και που δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν!


Ο καιρός ήταν καλός και τα άγρια τοπία έκρυβαν εκπλήξεις για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που απαθανάτισαν το ταξίδι τους και ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, σαν και αυτές που ακολουθούν!

Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος η κατάβαση του Βουραϊκού! (φωτο)

Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος η κατάβαση του Βουραϊκού! (φωτο)

 

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.