Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Περιφέρεια: Ψηφιακή παρουσία σε τουριστική έκθεση

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε στις 12 Μαρτίου την ψηφιακή της παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin Now Virtual, ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για την ετήσια διεθνή τουριστική έκθεση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη και οι συνεργάτες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασαν με σύγχρονα ψηφιακά μέσα την Πελοπόννησο και τις δυνατότητές της ως ιδανικό προορισμό διακοπών.

Η παρουσίαση αυτή, που έγινε σε ειδικό διαδικτυακό χώρο -τον οποίον εξασφάλισε ο ΕΟΤ για networking και συζητήσεις με τους χρήστες της πλατφόρμας της ΙΤΒ- απευθυνόταν σε επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους και bloggers.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.