Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Εθνικός Ύμνος από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Η πρώτη, προγραμματισμένη, εκδήλωση ανήμερα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 8:00 π.μ, της 25ης Μαρτίου, η διεθνής σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει ζωντανά τον Εθνικό Ύμνο, στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της ημέρας.

Η τιμητική πρόσκληση στην κ. Ζαννή έγινε από το Γ.Ε.ΕΘ.Α. με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" η προεδρική  φρουρά, μαζί με την μπάντα του Γ.Ε.ΕΘ.Α. (ορχήστρα αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού) και την Αναστασία Ζαννή, θα παραβρεθούν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σε μια υψηλού κύρους και συμβολισμού εκδήλωση.

Σε μια ιστορική στιγμή με συγκινητικό τελετουργικό, την Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ στις 8.00 το πρωί, την Πέμπτη 25 Μαρτίου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.