Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ SKIRITIDA RUN

Το πρώτο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ “Skiritida Run” καλωσορίζει τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη μεγαλύτερη ομάδα της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες της Ελλάδας, στην οικογένειά του. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αποτελέσει έναν από τους κύριους Χορηγούς της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

 

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του “Skiritida Run” έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού. Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

 

Μαζί με το “Skiritida Run” θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις με κυριότερες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το Σάββατο 4 Ιουνίου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, παραμένει πιστός στην υποστήριξη όλων των αξιόλογων δράσεων που λαμβάνουν χώρα στην Αρκαδία και όχι μόνο, επενδύει βαθύτερα στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο “Skiritida Run” ως Χορηγός, προάγει τη συμμετοχή στον αθλητισμό και συμμετέχει στην προβολή του υγιεινού τρόπου ζωής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.