Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Φυσικό αέριο: Μείωση κόστους - Θέσεις εργασίας

Η εταιρεία hengas παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο της για τη διανομή φυσικού αερίου στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης,  9 Ιουνίου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, ενώ, νωρίτερα, στη Μεγαλόπολη, έγινε η τελετή αγιασμού της έναρξης των εργασιών των αντίστοιχων υποδομών.

Στην εκδήλωση της Τρίπολης παραβρέθηκε το σύνολο, σχεδόν, των αιρετών εκπροσώπων της περιοχή μας, μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Β. Κυνουρίας και Γορτυνίας, κ. Καμπύλης και Κούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιουμης, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατουλης και, κυρίως, ο Κων/ος Μουσουρουλης, υπεύθυνος για το πρόγραμμα αξιοποίησης των πόρων που θα διοχετευτούν εκ του Ταμείου Ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, το οποίο αναμένεται, εφόσον υλοποιηθεί απρόσκοπτα, να δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε Τρίπολη και Αρκαδία, λόγω της μείωσης του κόστους θερμανσης- για παραδειγμα- αλλά και μέσω της παροχής θέσεων εργασίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.