Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Ελευθερία, ο Υμνος των Ελλήνων", στο πέτρινο θέατρο Δάρα

Εξαιρετική παράσταση την οποία παρακολούθησαν κάτοικοι του Δάρα και πολλοί επισκέπτες.

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο των δράσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, παρουσίασε στο πέτρινο θέατρο της Τοπικής Κοινότητας Δάρα, την παράσταση «Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων».

Το θεατρικό σχήμα Αρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, βασιζόμενο στα κείμενα του Διονύσιου Σολωμού, «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και «Ύμνος στην Ελευθερία», καθώς και στα απομνημονεύματα του οπλαρχηγού Σπυρομήλιου, παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση την οποία παρακολούθησαν, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Τρίπολης, όλοι οι κάτοικοι του Δάρα αλλά και πολλοί επισκέπτες από τις γειτονικές κοινότητες.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει τις δράσεις πολιτισμού στις τοπικές κοινότητες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.