Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Γορτυνία: Εθελοντική αιμοδοσία στο Βαλτεσινίκο

Ανακοίνωση του λαογραφικού και μουσικοχορευτικού συλλόγου Βαλτεσινίκου "Χορεσίβιος"

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’ σε συνεργασία με  την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 4/9 από 17.00 έως 20.00 και την Κυριακή 5/9 από 09.00 έως 13.00 & από 17.00 έως 20.00. Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο αγροτικό ιατρείο Βαλτεσινίκου (δίπλα από το ΚΕΠ).  

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η διεξαγωγή της αιμοληψίας θα διεξαχθεί εφ όσον το επιτρέπουν  οι αποφάσεις της πολιτείας την περίοδο εκείνη και ακολουθώντας πιστά όλα τα εν ισχύει μέτρα  ασφαλείας και τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Και να μην ξεχνάμε ότι ΜΟΝΟ ο αρμόδιος γιατρός μπορεί να κρίνει ποιος είναι σε θέση να  προσφέρει αίμα και κανείς άλλος, αρκεί να είμαστε από 18 έως 65 ετών! 

Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά αίματος, που αποτελεί ένα ανέξοδο ‘δώρο ζωής’ σε κάθε  συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη, θα αγκαλιαστεί από όλους μας με την θέρμη που της αρμόζει. Ειδικά σήμερα που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως και οι οποίες  καθιστούν την προσφορά αίματος ιδιαίτερα σημαντική και απόλυτα αναγκαία! 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.