Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκθεση ζωγραφικής στην Τ.Κ. Λεονταρίου

"Διάλογος της Τέχνης με την Επανάσταση του ΄21" ο τίτλος της έκθεσης.

Εν όψει των διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής, του Ακοβίτη ζωγράφου ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ και της ευγενικής συμμετοχής των Δυραχιτών ζωγράφου ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗ και του χαράκτη ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ. 

Τα έργα που θα εκτεθούν είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση, τα οποία συνιστούν «ξεχείλισμα ψυχής» των καλλιτεχνών που είναι ο δικός τους φόρος τιμής στους ήρωες του 1821.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αρκάς μουσικοσυνθέτης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ θα τραγουδήσει την Ιστορία, μέσα από μουσικές διηγήσεις για το 1821.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Λεονταρίου Μεγαλόπολης την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, ώρα 8:30 μ.μ. και θα διαρκέσει έως 12 Αυγούστου 2021.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κατά τις ώρες 6:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ. καθημερινά.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.