Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οι εκδηλώσεις εορτασμού για την 200η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον επίσημο εορτασμό της 200ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς ανακοινώνει ο Δήμος Τρίπολης.

"Οι γιορτές κορυφώνονται την τελευταία εβδομάδα του δοξαστικού Σεπτεμβρίου. Η καρδιά της Ελλάδας θα χτυπά στην Τρίπολη, τα βλέμματα του Ελληνισμού θέλουμε να είναι και θα είναι στραμμένα στην πόλη μας. Πρωτοεορταστές οι Τριπολιτσιώτες, συνεορταστές όλοι οι Έλληνες. Αυτή η εβδομάδα μάς θέλει όλες και όλους παρόντες - και θα είμαστε" αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία την Κυριακή (26/9/2021) θα καταθέσει στεφάνι στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια θα παραστεί στην Επετειακή παρέλαση.

Ακολουθούν τα συνημμένα αρχεία με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.