Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Θεατρική παράσταση στις φυλακές Τρίπολης

Η θεατρική ομάδα κρατουμένων "ανεβάζει" το έργο "Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς".

Παράσταση με το πρωτότυπο έργο “Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς” θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης, από την θεατρική ομάδα κρατουμένων σε αυτό.

Οπως αναφέρει σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας, η παράσταση εντάσσεται στις δραστηριότητες της δημιουργικής απασχόλησης των κρατουμένων του Καταστήματος και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia938.gr πρόκειται για παράσταση που βασίζεται σε πρωτότυπο έργο, έχει γραφεί από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη επάνω στην ιστορία της επανάστασης όπως έχει αποδοθεί από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σπυρίδωνα Τρικούπη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.