Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δεν..."βαριέται" η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης!

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Εκτός απροόπτου, θα δοθούν ακόμη τέσσερεις παραστάσεις του έργου που έγραψε ο Αργεντινός Ρικάρντο Ταλεσνίκ

Παρά τις, αντικειμενικά, δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης σκοπεύει να ολοκληρώσει τον "κύκλο" των παραστάσεων του έργου "Βαριέμαι". Να θυμίσουμε πως έχουν ήδη διεξαχθεί 4 παραστάσεις, με σημαντική παρουσία θεατών, παρά το γεγονός πως είναι διαθέσιμο μόνο το 50% των θέσεων του Μαλλιαροπουλείου Δημοτικού Θεάτρου της Τρίπολης.

Αυτό, φυσικά, οφείλεται, στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται για τις εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από την Θεατρική Ομάδα, σχετικά με την συνέχεια των παραστάσεων, καθώς, όπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχει "ζωηρό" ενδιαφέρον από το κοινό της Τρίπολης.

Τέλος, η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης θα παρουσιάσει, επίσης, την ερχόμενη Τρίτη, 26/10/2021,  εκδήλωση αφιερωμένη στους αδελφούς Σέκερη, στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του '21.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.