Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Με την Arcadian Tours πάτε θέατρο και εκδρομές σε χειμερινούς προορισμούς!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ολες οι πληροφορίες για το πως θα δείτε την παράσταση "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη" καθώς και για τις προγραμματισμένες τριήμερες εκδρομές σε Ιωάννινα και Θεσσαλία!

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι πραγματοποιούνται κρατήσεις θέσεων για την Θεατρική Παράσταση "Κι από Σμύρνη….Σαλονίκη" στην Αθήνα για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, ενώ συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων και για τις 2 προγραμματισμένες εκδρομές.

Στις 10 έως 12/12/2021 της 3ήμερης για Λάρισα - Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα & Μετέωρα. Και για τις 17 έως 19/12/2021 της 3ήμερης για τα Ιωάννινα – Μέτσοβο & Ζαγοροχώρια.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα η εκδρομή για τη θεατρική παράσταση έχει ως εξής:

Το Σάββατο 4/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 14:30 μ.μ. για να φτάσουμε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Σύνταγμα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Θέατρον Κέντρο Ελληνισμού “Ελληνικός Κόσμος”, όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “ΚΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ…ΣΑΛΟΝΙΚΗ” με την Μιμή Ντενίση. Μια παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Μετά από μία μακρά περίοδο αποχής, λόγω της πανδημίας, το «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ξανανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με την τεράστια θεατρική επιτυχία «ΚΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ… ΣΑΛΟΝΙΚΗ» της Μίμης Ντενίση. Το πρώτο ελληνικό θεατρικό σίκουελ, η συνέχεια της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», η θεατρική παράσταση που έγραψε ιστορία.

Η παράσταση ξεκινά στις 20:00 μ.μ. και μετά τη λήξη της θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Τρίπολη.

ΜΕΤΡΑ COVID:

Οι εισερχόμενοι στο θέατρο θα πρέπει να έχουν είτε βεβαίωση εμβολιασμού (με δεύτερη δόση 14 ημέρες πριν) είτε πιστοποιητικό νόσησης. 

{-Οι επιβάτες στο Λεωφορείο θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών. Καθώς και η χρήση - για όλους - της υποχρεωτικής μάσκας.}

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 40 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων 20 € και περιλαμβάνει:

1. Το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη. 

2. Το εισιτήριο εισόδου στην θεατρική παράσταση (Πλατεία – Σειρές 2η και 3η). 

Οι πληροφορίες για την εκδρομή σε Λάρισα - Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα & Μετέωρα:

Την Παρασκευή 10/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 14:00 μ.μ., και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη ΛΑΡΙΣΑ, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και βρίσκεται στο κέντρο του ανατολικού τμήματος της Θεσσαλίας. Πρόκειται για μια σύγχρονη και μοντέρνα πόλη με μεγάλες δεσπόζουσες πλατείες, όμορφα πάρκα, ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία και άλλα πολιτιστικά κέντρα. Αφού φτάσουμε εκεί θα τακτοποιηθούμε σε κεντρικό ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πάρκο των Ευχών. Με έκταση 64 στρέμματα και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες σε όλη την έκτασή του, το Πάρκο των Ευχών ανοίγει τις πύλες του τα φετινά Χριστούγεννα για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 11/12/2021: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα μαγευτικά Τρίκαλα. Στην διαδρομή θα περάσουμε από τα υπέροχα ορεινά παραδοσιακά χωριά. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια καταλήγουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών για να παρακολουθήσουμε τις δωρεάν χριστουγεννιάτικες δράσεις. Το μεσημέρι θα ακολουθήσουμε μια όμορφη διαδρομή, όπου θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό που βρίσκεται μέσα στα έλατα, την Ελάτη, το παραμυθένιο και όμορφο χωριό Περτούλι, που αποτελεί το πιο δημοφιλές ορεινό και τουριστικό κέντρο του Νομού Τρικάλων και το Νεραϊδοχώρι. Σε ένα από αυτά τα χωριά θα καθίσουμε για φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Τρίκαλα, όπου θα επισκεφτούμε και πάλι το Μύλο των Ξωτικών. Βράδυ ελεύθερο στη Λάρισα.

Την Κυριακή 12/12/2021: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Ένα μαγευτικό μέρος, γεμάτο ιστορία στις κορυφές του οποίου ζουν μοναχοί και καλόγριες στα φημισμένα μοναστήρια. Μετά την επίσκεψή μας θα καθίσουμε στην Καλαμπάκα για καφέ και θα επιστρέψουμε το βράδυ στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 110 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο: Τρίπολη – Λάρισα – Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα – Μετέωρα – Τρίπολη

 

2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 3ήμερης εκδρομής στα Ιωάννινα

Την Παρασκευή 17/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 07:00 π.μ., και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου – Πατρών – Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα Γιάννενα, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας και Κέρινων Ομοιωμάτων “Παύλος Βρέλλης”. Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του Παύλου Βρέλλη τον Φεβρουάριο του 1983, άνοιξε τις πόρτες του το 1995 και είναι το πλέον γνωστό μουσείο αυτού του είδους στην Ελλάδα.

Είναι έργο ενός και μόνο ανθρώπου, του Παύλου Βρέλλη, όπου για 13 χρόνια εργάστηκε ακατάπαυστα, μόνο γι’ αυτό. Αφού θαυμάσουμε τα εκθέματα του μουσείου θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο, όπου θα καθίσουμε για φαγητό. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το Νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος την Πίνδο.

Παράδοση, φύση, υψόμετρο, φυσικές ομορφιές, σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Το Μέτσοβο σας εγγυάται όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω. Μετά το φαγητό θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα, όπου θα παραλάβουμε τα δωμάτιά μας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη για βόλτα στις ιστορικές γωνιές των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

Το Σάββατο 18/12/2021: Το πρωί του Σαββάτου μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα όμορφα Ζαγοροχώρια. Χωριά γραφικά, κρυμμένα στην αγκαλιά της φύσης, με σύμμαχο την ηρεμία και θέα που κόβει την ανάσα. Το Μονοδένδρι, το Τσεπέλοβο και το Πάπιγκο είναι κάποια από αυτά. Αφού θαυμάσουμε τις ομορφιές των χωριών του Ζαγορίου, θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα. Βράδυ ελεύθερο.

Την Κυριακή 19/12/2021: Το πρωί της Κυριακής θα είναι ελεύθερο για να επισκεφτούμε το Ιστορικό Κέντρο των Ιωαννίνων, δέκα θησαυρούς, φανερούς αλλά και καλά κρυμμένους. Η παλιά πόλη, οι θρύλοι του Κάστρου, το νησάκι της λίμνης, η παραλίμνια περιοχή, τα Μουσεία αλλά και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης είναι κάποιοι από αυτούς. Μετά τη βόλτα μας στην πόλη των Ιωαννίνων θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι για την Τρίπολη με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή μας για φαγητό.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 100 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και Περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο: Τρίπολη – Ιωάννινα – Μέτσοβο – Ζαγοροχώρια – Τρίπολη.

2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

Δεν περιλαμβάνει:

1. Εισόδους σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

 

{-Οι επιβάτες στο Λεωφορείο θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών. Καθώς και η χρήση - για όλους - της υποχρεωτικής μάσκας.}

Πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων:  2710 223 614 - 2710 222 560 & 6988 010000.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.