Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η ώρα της επιβράβευσης για μαθητή του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αναδείχθηκε νικητής σε παιχνίδι που διοργάνωσε το σχολείο σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος.

Το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος συνεχάρη σήμερα (18/01/2022) τον μαθητή της Β' Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης, Κοτσιρίλο Μάριο, νικητή του παιχνιδιού που είχε ενσωματωθεί στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του δέντρου, παραδίνοντας ένα βιβλίο των Εκδόσεων της Ε.Ε.

Το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος στόλισαν το Χριστουγεννιάτικό δέντρο τους έχοντας ως επιδίωξη να ενθαρρύνουν τους πολίτες της Τρίπολης να συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό διάλογο. 

Ο μαθητής συμμετείχε στο παιχνίδι απαντώντας όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την Ε.Ε σωστά και γρήγορα. Το βιβλίο «Η Μεγάλη Φωτιά», ένα κόμικ περιπέτειας, έχει σκοπό δείξει πως η σύγχρονη γεωργία παράγει υψηλής ποιότητας τρόφιμα, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην ευρωπαϊκή οικονομία και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.