Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Διαγωνισμός και έκθεση φωτογραφίας

Τελική ημερομηνία αποστολής φωτογραφιών Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Την περασμένη χρονιά διοργανώθηκε στην Τρίπολη η υπαίθρια έκθεση με τίτλο «Tripolitsa ISO 200» με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Τριάντα φωτογραφίες τοποθετήθηκαν στην πόλη σε μεγάλα φωτιζόμενα ταμπλό.

Σύντομα παρατηρήσαμε ότι η έκθεση άρχισε να επιδρά με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα της πόλης. Είδαμε κυρίως πολλούς φωτογράφους να καταγράφουν με τον φακό τους τις φωτογραφίες αυτές.

Καλούμε λοιπόν τους φωτογράφους της πόλης μας ή αυτούς που επισκέφθηκαν (ή θα επισκεφθούν για όσο διάστημα διαρκεί η έκθεση) την Τρίπολη, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, να πάρουν μέρος φωτογραφίζοντας τις φωτογραφίες αυτές αλλά και την πόλη και τη ζωή γύρω τους.

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό project με διττό περιεχόμενο. Αφενός θα παρουσιάσουμε  την ένταξη των αρχικών φωτογραφιών στον αρχιτεκτονικό ιστό και στην καθημερινή ζωή της πόλης και τις όποιες αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.  Αφετέρου, θα ανιχνεύσουμε τα όρια της τέχνης και της ζωής, τις σχέσεις ενός έργου με τα άλλα έργα, αλλά και το ίδιο το έργο ως αφετηρία για τη δημιουργία ενός νέου, διαφορετικού έργου.

- Τελική ημερομηνία αποστολής φωτογραφιών Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Δείτε τους κανόνες συμμετοχής στο: www.5ente.com/about-5   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.