Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Περίπατος στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, σας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό περίπατο. Διαβάστε λεπτομέρειες...  

 

 

Την Τετάρτη 15/6/2016, στις 5.20 μ.μ, σας περιμένουμε (με λιακάδα) να περπατήσουμε στο Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, να το  γνωρίσουμε καλύτερα και ταυτόχρονα, με λίγη προσπάθεια, να το καθαρίσουμε από τα σκουπιδάκια που θα συναντάμε στο διάβα μας, τα οποία κάποιοι προηγούμενοι επισκέπτες τα άφησαν για να τους θυμόμαστε...

 

Με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδουμε και εμείς στη φύση λίγο από το καλό και την ομορφιά που απλόχερα μας προσφέρει! Η συγκεκριμένη δράση είναι ενταγμένη στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που έχει καθιερωθεί στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο.

 

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας, σε μια εκδήλωση αγάπης για το περιβάλλον και διαθέστε έστω και λίγο από το χρόνο σας. Ίσως να σας φαίνεται λίγο, αλλά όταν το λίγο γίνεται από πολλούς είναι πολύ σημαντικό!

 

Σημείο συνάντησης η είσοδος του Άλσους στο δρόμο από την αριστερή πλευρά της Μεραρχίας και όπισθεν του Νοσοκομείου.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του Συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο FB ΕΟΣ Τρίπολης. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.