Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την Παρασκευή (28/01) τα εγκαίνια της έκθεσης του ΝΠΔΔ

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ηταν προγραμματισμένα να γίνουν χθες Τρίτη (25/01) αλλά αναβλήθηκαν λόγω "Ελπίδας".

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης Τηλεπικοινωνιακού Υλικού που προβάλλει την τεχνολογική εξέλιξη  στους τομείς της Τηλεφωνίας, του Ήχου και της Εικόνας, μέσα από την προσωπική συλλογή του Ηλεκτρονικού – Ραδιοηλεκτρολόγου κ. Γιάννη Πετσέλη.

Η έκθεση που γίνεται σε συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης με τον κ. Πετσέλη, μας ταξιδεύει στο χρόνο, μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρονικών συσκευών της σταθερής, κινητής & ασύρματης τηλεφωνίας, του ραδιοφώνου & της τηλεόρασης. Η έκθεση περιλαμβάνει και ξενάγηση από τον  κ. Πετσέλη, που με πολύ μεράκι και αγάπη συγκέντρωσε όλο αυτό το υλικό. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στις 6:00 μ.μ. στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. επί της πλατείας Βαλτετσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.