Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Θέλουμε ν' αναπτύξουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Δήμο Τρίπολης" (vid)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Η Ολυμπιακή Μηχανοκίνητη Περιήγηση «Στο δρόμο που χάραξε ο Κολοκοτρώνης» ξεκίνησε από το Καλλιμάρμαρο και αφίχθηκε το Σάββατο (14/5/2022) στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη.

Πρόκειται για μία ιστορική διαδρομή, με μία πομπή στην οποία συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, οδηγοί μηχανών Harley, καθώς και οδηγοί ιστορικών οχημάτων. Μια δράση την οποία συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος Ι.Δ.Ο.ΡΟ και ο Δήμος Τρίπολης. Η Όλγα Βασδέκη, εκ μέρους του συλλόγου Ι.Δ.Ο.ΡΟ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμη για τη θερμή υποδοχή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης απευθυνόμενος προς τους επισκέπτες τους κάλεσε να γνωρίσουν την ιστορία και τις ομορφιές της περιοχής μας.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αφορά πολύ κόσμο και κάνουμε προσπάθειες να τον αναπτύξουμε.»

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη και ευχαρίστησε την Όλγα Βασδέκη για τη δράση αυτή. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε, ο Ολυμπιονίκης Νίκος Συρανίδης για την Τρίπολη και την ιστορία που την συνοδεύει. Να σημειωθεί ότι στην πλατεία βρέθηκε πολύς κόσμος και εντυπωσιάστηκε με τις μηχανές Harley και τα ιστορικά αυτοκίνητα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.