Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο Δήμος Γορτυνίας στην "World Tourism Expo" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αντικείμενα της έκθεσης ήταν ο θεματικός τουρισμός, η γαστρονομία και ο οίνος.

Οι Δήμος Γορτυνίας – ΔΗ.Κ.Ε.Γ. συμμετείχαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Αθήνας «World Tourism Expo» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το τριήμερο 13 έως 15 Μαΐου 2022.

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος Δήμων της χώρας. Αντικείμενά της ο θεματικός τουρισμός, η γαστρονομία και ο οίνος.

Στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας πωλούνταν μέλι παραγωγής Βασίλη Μουρούτσου από τα Λαγκάδια και βότανα βιολογικής καλλιέργειας, παραγωγής Παναγιώτη και Αλεξάνδρας Πλέσσια από τη Βυτίνα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Ο Περιφερειάρχης και η Πρόεδρος του ΕΟΤ επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου όπου ο νεαρός μελισσοκόμος Γιώργος Μουρούτσος τους προσέφερε γορτυνιακό μέλι παραγωγής του. Αμφότεροι δήλωσαν θαυμαστές του ιστορικού θησαυρού της Γορτυνίας αλλά και του απαράμιλλου φυσικού της κάλλους. 

Το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Χριστόπουλος.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.