Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση για το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας την Πέμπτη 19 Μαΐου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Με τίτλο «Μουσείο και Μουσειακή Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Εποχή: Το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας».

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2022 με θέμα «Η Δύναμη των Μουσείων», το Δίκτυο Πόλεων – Βιώσιμη Πόλη και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Μουσείο και Μουσειακή Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Εποχή: Το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας» την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μικρό αριθμό παρουσιάσεων σχετικά με τις ψηφιακές εφαρμογές στα μουσεία, την ψηφιοποίηση των αρχαιολογικών ευρημάτων και μουσειακών συλλογών και τη διάχυση στο ευρύ κοινό της πολιτισμικής δημιουργίας. 

Εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας θα μιλήσει η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων, κυρία Ελένη Ψαθή.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Zoom, μετά από εγγραφή στο σύνδεσμο (https://www.facebook.com/edpeloponnisos) και αποστολή σχετικού κωδικού στους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.