Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Ιερά αγρυπνία ενώπιον των λειψάνων των Πολιούχων (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας

Σας γνωρίζομεν ότι την έρχομένην Τρίτην 24η Μαΐου 2022 και περί ώραν 9ην βραδινήν, εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, θα τελεσθή Ιερά Αγρυπνία ενώπιον των χαριτοβρύτων Λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου, Πολιούχων Τριπόλεως, επί τη ενάρξει των Εξετάσεων όλων των βαθμίδων της Εκπαιδεύσεως, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Πανεπιστημίων, ώστε διά πρεσβειών των Αγίων μας τα διαγωνιζόμενα παιδιά μας να πορευθούν με επιτυχία στον δρόμο της ζωής, υπό την σκέπην και προστασίας του Τριαδικού Θεού της Εκκλησίας μας. 

Προσκαλούνται ο φιλόχριστος Λαός μας, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς των μαθητών και κυρίως η μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία μας για συμπροσευχή υπέρ της προόδου των νέων βλαστών μας που είναι και η ελπίδα του Γένους μας. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.