Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Όχι καρκινοχωματερή στην Καλλιρόη" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση κατά της κατασκευής εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεσσηνία, έγινε την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Καλλιρόης

Οι διοργανωτές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, το Σάββατο 28 Μαΐου:

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!!

Ήταν διαφορετική από τις μέχρι σήμερα_πραγματοποιηθείσες  εκδηλώσεις η χθεσινό Βραδινή που έγινε στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού σχολείου της Καλλιρρόης. Μια ποιοτική και παράλληλα αγωνιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας με έντονο το στοιχείο της αγωνιστικότητας και της αποφασιστικότητας. Μια εκδήλωση καταγγελτική. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο διακεκριμένος ηθοποιός Κώστας Καστανάς διάβασε Ίψεν και συγκεκριμένα παρουσίασε το έργο " Ένας εχθρός του λαού".

Το πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης συμπλήρωσαν ο μεταφραστής του Ίψεν και εκδότης Θεοδόσης Παπαδημητρόπουλος και η Ρέα Μαργαρίτα Μέλμπεργκ πρώην μορφωτική ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία της Σουηδίας και βραβευμένη μεταφράστρια. Από τους διοργανωτές καθώς και όλους τους ομιλητές έγινε ενημέρωση ως προς την πορεία της εξέλιξης του τεράστιου προβλήματος που δημιουργείται σε ολόκληρη την περιοχή της Άνω Μεσσηνίας από την κατασκευή σκουπιδοεργοστασίου με ΧΥΤΥ στη θέση ΟΝΙ της Καλλιρρόης. Υπήρξε πλήρης ενημέρωση για όλες τις παρανομίες του καθόλα παράνομου έργου και τις επόμενες ενέργειες που πρόκειται να γίνουν για να αποτραπεί η κατασκευή του. Απ' όλους εκφράστηκαν η ελπίδα και η αισιοδοξία ότι το έργο αυτό  τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. Μέχρι αυτό να συμβεί ο ΤΙΜΙΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ & ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΩΝΑΣ  ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.