Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πανπροσφυγική και ΑΕΚ Τρίπολης σχεδιάζουν εκδηλώσεις "100 χρόνια ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 1922-2022"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συνάντηση των δύο σωματείων.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φιλικών « Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας », πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27-05-2022 στα πλαίσια των συνεχόμενων συναντήσεων με όλους τους Φορείς και αδερφά Προσφυγικά Σωματεία, συνάντηση και φιλοξενία μας στα γραφεία της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Σκοπός της συνάντησης των 2 Σωματείων είναι η συνεργασία τους για εκδηλώσεις που αφορούν τα 100 χρόνια «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 1922-2022», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο που απέστειλε ο Νίκος Τσιαμούλος, Πρόεδρος της Πανπροσφυγικής Ένωσης Νομού Αρκαδίας.

Κατατέθηκαν προτάσεις και από τους Προέδρους των 2 Σωματείων και ανανέωσαν το ραντεβού τους άμεσα, ώστε να εγκριθούν από τα Διοικητικά τους Συμβούλια. 

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μάλιστα τέθηκε από κοινού η επιθυμία αδερφοποίησης των 2 Προσφυγικών από τα σπλάχνα της Μικρά Ασίας, Σωματείων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.