Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Ελ. Καρούντζου για τη δράση "Οδός Καρδιάς" (vd)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη Τύπου της Αντιδημάρχου Τρίπολης με αφορμή την κοινή πρωτοβουλία του δήμου, του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και τη συνεργασία της Καρδιολογικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2022 η Ελένη Καρούντζου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο δημαρχείο Τρίπολης αναφέρθηκε στην ενέργεια «ΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» που διοργανώνεται στην Τρίπολη, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 18:00 μ.μ. 

Το μήνυμα της δράσης είναι: "Περπατάμε μαζί-Φροντίζουμε την καρδιά μας-Αλλάζουμε τρόπο ζωής" και θα έχει σημείο εκκίνησης το τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και τερματισμό στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου.

Η Αντιδήμαρχος προσκάλεσε τους πολίτες της Τρίπολης "να περπατήσουν μαζί μας, μία συμβολική διαδρομή στην πόλη τους, με στόχο να κάνουμε μία νέα αρχή «βάζοντας» το καθημερινό περπάτημα στη ζωή μας και να αλλάξουμε τρόπο ζωής, φροντίζοντας τον εαυτό μας και την υγεία μας". 

Τέλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έκανε ειδική αναφορά και στην έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Καλδή με θέμα: "Η ιστορία μέσα από τη φωτογραφία", η οποία εγκαινιάζεται  την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Βαλτετσίου, στο πρώην ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Τρίπολης, θα παραστούν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς και της Ομάδας Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού 1940-’41, οι οποίοι θα απονείμουν αναμνηστικά μετάλλια σε ήρωες του πολέμου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.