Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Βραδιά ποίησης και μουσικής στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ανοιχτή πρόσκληση για το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022.

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, διοργανώνει στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου, μια βραδιά ποίησης και μουσικής, με τίτλο «Με τα Φτερά της Ποίησης και της Μουσικής», το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00.

Η φιλόλογος - θεατρολόγος Αντιόπη Ζωή Μαργιά, θα διαβάσει επιλεγμένα αποσπάσματα από τις ονειρικές και νοσταλγικές ποιητικές συλλογές του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, ενώ ο σολίστ κιθάρας Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης με τις κλασσικές κιθάρες του ωδείου «Λυρικά Σύνολα», θα ερμηνεύσουν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Ειδικές συμμετοχές ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος στο πιάνο, και η εξέχουσα εμφάνιση της διακεκριμένης σοπράνο Γιέλενας Γιοβάνοβιτς Μπακοπούλου, σε έργα για φωνή και κιθάρα.

Η εκδήλωση, εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Προσκλήσεις για το κοινό θα διατίθενται στην είσοδο του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης (Εθνομαρτύρων 1 Πλατεία Αγίου Βασιλείου), καθημερινά από 08:30 έως 17:00.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.