Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων στα Τρίκορφα

Φωτογραφία: tripolis.gr

Σιλίμνα: Ο Δήμος Τρίπολης τίμησε τη μνήμη των πεσόντων στη μάχη των Τρικόρφων, που έγινε το 1825

Η Μνήμη των Πεσόντων στη Μάχη των Τρικόρφων, κατά τον εορτασμό της 197ης επετείου, τιμήθηκε την Κυριακή (26/6/2022), σε μία εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Σιλίμνας.


Ομιλητής ήταν ο Δικηγόρος, κ. Δημήτρης Καραμήντζος, ενώ η απαγγελία ποιημάτων έγινε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας κ. Κλάδη Παύλο και από τον κ. Κώστα Αργυρόπουλο από την Πιάνα.
Στην εκδήλωση μνήμης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κα. Γεωργία Παναγοπούλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα. Ελένη Καρούντζου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τρίπολης, κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος και κ. Δημήτρης Κοσκινάς, ο πρόεδρος της τ.κ. Σιλίμνας κ. Δικαίος Γιαννίκος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μεσσήνης κ. Δαβίλλας Γιώργος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.