Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

25 χρόνια με “Γιορτή Σκόρδου” στα Λιθοβούνια!

Στις 10 Ιουλίου όλοι στη Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια! 

Ο Πρόεδρος και ο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίων, διοργανώνουν για 25 η χρονιά τη “Γιορτή Σκόρδου” και σας προσκαλούν στην πλατεία του χωριού, την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Για 25η χρονιά γιορτάζουμε, διαφημίζουμε και στηρίζουμε το σκόρδο στα Λιθοβούνια. Διατηρούμε την παράδοση μας και βραβεύουμε τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής μας. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: ονομασία προέλευσης για το σκόρδο. ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ: στην αξιοποίηση της ανώτερης ποιότητας των σκόρδων που διαθέτουμε. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ: την παραδοσιακή παρουσία του προϊόντος. ΠΑΡΟΥΣΙΑ περίτεχνης δεξιοτεχνίας που τείνει να εξαφανίσει η τυποποίηση και η ευκολία στην εμπορία. Ελάτε να διασκεδάσουμε με τα τραγούδια των: Γιάννη Σιέττου, Τζένης Κατσίγιαννη, Γιάννη Κατσίγιαννη. Στο κλαρίνο ο Νεκτάριος Κοκκώνης. Στις 10 Ιουλίου λοιπόν, όλοι στη Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.