Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ο arcadia938 στη "Γιορτή Σκόρδου" στα Λιθοβούνια (pics,vids)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

25η "Γιορτή Σκόρδου" στα Λιθοβούνια από τον τοπικό Αγροτικό Πολιτιστικό Σύλλογο- Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Με την παρουσία πολλών "επωνύμων" από το χώρο της πολιτικής και, εν γένει, κοινωνικής δραστηριότητας στην Αρκαδία, αλλά και πολύ κόσμου, πραγματοποιείται η 25η κατά σειρά "Γιορτή Σκόρδου" στα Λιθοβούνια. Μια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο συγκεκριμένο αγροτικό προϊόν και, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές:

Διαφημίζουμε και στηρίζουμε το σκόρδο στα Λιθοβούνια. Διατηρούμε την παράδοση μας και βραβεύουμε τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής μας. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: ονομασία προέλευσης για το σκόρδο. ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ: στην αξιοποίηση της ανώτερης ποιότητας των σκόρδων που διαθέτουμε. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ: την παραδοσιακή παρουσία του προϊόντος. ΠΑΡΟΥΣΙΑ περίτεχνης δεξιοτεχνίας που τείνει να εξαφανίσει η τυποποίηση και η ευκολία στην εμπορία. 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια από τους Γιάννη Σιέττο, Τζένη Κατσίγιαννη και Γιάννη Κατσίγιαννη. Στο κλαρίνο είναι ο Νεκτάριος Κοκκώνης. 

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν ο Βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Λαγός, καθώς κι ένα σύντομο απόσπασμα από το γλέντι:

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.