Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στο χωριό Κάψια το κρατικό κανάλι της Δανίας (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η Αρκαδία περνά γι' ακόμη μια φορά τα στενά ελληνικά σύνορα...

Στην περιοχή μας επέλεξε να βρεθεί το κρατικό κανάλι της Δανίας τον Μάρτιο για τα γυρίσματα της εκπομπής "Anne og Anders i Europa".

Η εκπομπή είναι αφιέρωμα στα 50 χρόνια ένταξης της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην επιλογή των χωρών που λαμβάνουν μέρος στα γυρίσματα είναι και η Ελλάδα, όπου απ' όλη την Ελλάδα επελέγησαν τελικώς προς ανάδειξη η νήσος Τήλος και το χωριό Κάψια με το Οινοποιείο Καλόγρη.

Για μεγάλη τιμή και σημαντική ανάδειξη του τόπου μας από το κρατικό κανάλι της Δανίας, κάνει λόγο το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το οινοποιείο.

Η εκπομπή προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Δανία και είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο για να την παρακολουθήσετε (από 13:30 έως 22:34) https://www.dr.dk/drtv/se/anne-og-anders-i-europa_-storhed-og-forfald-i-graekenland_321278 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.