Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την Κυριακή 7 Αυγούστου τα εγκαίνια έκθεσης που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Φ.Α.

Τροποποίηση της ημερομηνίας μετά από σχετικό αίτημα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Φ.Α.), λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των συμμετεχόντων στην ποδηλατική περιήγηση που αιτούνταν την αλλαγή της ημερομηνίας των εγκαινίων της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα «100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή», ώστε να παραβρεθούν μετά την ποδηλατική περιήγηση και με σκοπό την μεγαλύτερη συμμετοχή, αποφάσισε  την τροποποίηση της ημερομηνίας των εγκαινίων για την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30 , στην Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου.

2.Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Φ.Α. σας προσκαλεί το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 19:00 να επισκεφτείτε το «Νερόμυλο του Κολοκοτρώνη Θ.» στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Γιανναίων Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης εν αναμονή για την τελική έγκριση – κήρυξη ως ιστορικού Μνημείου σύμφωνα με τον ν. 4858/2021 από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (Κ.Σ.Ν.Μ.).  Μετά από 50 χρόνια ο χώρος είναι ξανά προσβάσιμος για τους επισκέπτες και τους περιηγητές. 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.