Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στη Βλαχοκερασιά

Συναυλία-αφιέρωμα στους Έλληνες που λάμπρυναν με την παρουσία και το έργο τους τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Η Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού μεταφέρεται και στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας με μία συναυλία, που πραγματοποιείται στις 07 Αυγούστου 2022, ώρα 21:00 και είναι αφιερωμένη στους μεγάλους Έλληνες που λάμπρυναν με την παρουσία και το έργο τους τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς και την παρουσίαση του προγράμματος έχει ο γνωστός ηθοποιός,  στιχουργός  και ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ, Γιάννης Τζουανόπουλος, εμπνευστής της γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια, ο οποίος θα φροντίσει ώστε η βραδιά να  πλαισιωθεί από επώνυμους και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

«Η παρουσία σας στην εορταστική εκδήλωση θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Σας περιμένουμε» αναφέρει σε μήνυμά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Βλαχοκερασιάς, Μαρία Κοπιτα.

Τη Γιορτή στηρίζει ο Δήμος Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.