Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου

Φωτογραφία: tripolis.gr

Το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου ώρα 11.00-13.00 στο Πάρκο “Κάτω Βρύση”.

Υλοποιώντας για 6η χρονιά το πρόγραμμα Καλοκαιρινή Εκστρατεία Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεβιδίου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει στις 17 και 18 Αυγούστου ώρα 11.00-13.00 στο Πάρκο “Κάτω Βρύση” στο Λεβίδι, εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών με τίτλο “Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!” 

Αποσπάσματα από το βιβλίο ορόσημο της ελληνικής λογοτεχνίας “Τα Ψηλά Βουνά”, οδηγούν σε νέες διαδρομές ανάγνωσης και συνδέονται με κατασκευές βασισμένες στον σύγχρονο προβληματισμό για την Φύση, τις πρώτες ύλες, την Ενέργεια, την επιβίωση και την επικοινωνία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Για τα εργαστήρια είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947 775943.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.